Dine medlemsfordeler

I tillegg til at du er medeier i mange båter er det også flere andre fordeler ved å være medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Bli medlem

Jakt & Fiske

Landets største magasin for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte.

Alle medlemmer får 8 utgaver av Jakt & Fiske i året - fritt tilsendt - rett hjem i postkassa. Hvert nummer av Jakt & Fiske skal gi deg lyst til å dra på tur!

Eika Forsikring

Som medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund får du ekstra gode betingelser i Eika Forsikring – med blant annet markedets ledende jakthund forsikring og inntil 25 % rabatt på utvalgte forsikringsprodukter. Les mer på https://www.njff.no/eika

Fordeler i lokale foreninger

Lokale jeger- og fiskerforeninger byr på mange godbiter for sine medlemmer

Det finnes over 570 lokale jeger- og fiskerforeninger i landet, alle med sitt unike tilbud til medlemmene sine. Foreningene gjør avtaler med grunneiere og forvaltere i sine områder, og i de forskjellige foreningene tilbys det alt fra billig laksefiske og elgjakt til arrangerte jaktturer, skytestevner, hundedressur, fluefiskekurs og mye, mye annet.

Du kan velge å melde deg inn i en lokal forening, eller du kan melde deg direkte inn i Norges Jeger- og Fiskerforbund. Det er fullt mulig å bli medlem i en lokal forening når du ønsker.

Velkommen!

Som medlem i NJFF har du tilgang til en rekke sentrale fordeler og rabatter. I tillegg har mange lokalforeninger lokale medlemsfordeler. 

Se oversikt over alle medlemsfordeler her